Αριστεία - Βραβεία - Διακρίσεις

Στην πολύ σημαντική θέση του προέδρου της ομάδας εμπειρογνωμόνων «Κατανάλωση, Διατροφή και Υγεία» ("CONUSA" Consumption , Nutrition and Health) του Παγκόσμιου Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (OIV), εκλέχθηκε η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος μας κα Ρένα Κωστή.

Σημαντική διάκριση για τον Καθηγητή του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας Αθανάσιο Μανούρα με την βράβευση της παρουσίασης του καινοτόμου προϊόντος “CrackTales”, ενός προϊόντος πλούσιου σε πρωτεΐνες και vegan σνακ, που πραγματοποιήθηκε στο διαγωνισμό Ecotrophelia 2020 που διοργανώνει ο ΣΕΒΤ.

Σημαντική διεθνής διάκριση για τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματός μας κ. Οδυσσέα Ανδρούτσο, ο οποίος έλαβε το βραβείο «John M. Kinney Award in Pediatric Nutrition» για δημοσίευσή του σχετικά με παράγοντες κινδύνου που συνδέονται με την εμφάνιση της παιδικής παχυσαρκίας. Η δημοσίευση αυτή επιλέχθηκε από μία ανεξάρτητη επιτροπή αποτελούμενη από τους Editors in Chief και τους Associate Editors του εκδοτικού οίκου «Elsevier Science» ως η καλύτερη στον τομέα της «Παιδιατρικής Διατροφής» ανάμεσα σε πληθώρα άλλων που δημοσιεύθηκαν το 2018.

2021: Βραβείο αναρτημένης ανακοίνωσης στο 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Τίτλος: ««Φυσική Δραστηριότητα, Διατροφική Συμπεριφορά και Ευεξία σε Έφηβους κατά την περίοδο μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω της Πανδημίας Covid-19» Συγγραφείς: Ι. Μωρρές, Ε. Γαλάνης, Α. Χατζηγεωργιάδης, Ο. Ανδρούτσος, Ι. Θεοδωράκης


Εκτύπωση